top of page

Відкрита зустріч: презентація результатів дослідження та показ фільму «ostarbeiter»

На Гуманітарному факультеті відбудеться відкрита зустріч, на якій дослідницька група нашої кафедри розповість про стратегії та результати дослідницького проекту «Українські остарбайтери Бремену».


Ми вже неодноразово писали про дослідницький проект, який розпочала ініціативна група на базі нашої кафедри. Викладачі та студенти-культурологи об’єдналися для проведення спільних досліджень історій колишніх остарбайтерів, які повернулися в Україну. Нещодавно представники дослідницького об’єднання, викладачі кафедри представили вже отримані результати в приміщенні міського парламенту Бремену та обговорили історії примусових робітників із німецькими дослідниками, а також презентували документальну стрічку, зняту нашою групою за матеріалами їх експедиції до села Костянтинівка Миколаївської області.


У цю п’ятницю, 30 листопада о 13:30 дослідницька група нашої кафедри запрошує усіх охочих на відкриту зустріч, яка відбудеться в аудиторії 107 корпусу Х (проспект Шевченка, 1х). На цій зустрічі учасники групи розкажуть про перебіг, результати та про складнощі, з якими вони зустрілися під час досліджень, про подальші плани та стратегії, а також продемонструють документальну стрічку «ostarbeiter».




70 переглядів
Недавние посты
Архив
bottom of page