top of page

Останні заняття

5.06.2020 відбулося останнє перед іспитами практичне заняття студентів 1 курсу (ІК-191).

Форма проведення: практичне заняття - колоквіум. Така форма опрацювання матеріалу передбачає бесіду викладача зі студентами у вільній формі, відповіді на запитання по темам курсу.

Навчальні предмети: Прикладна культурологія, Екскурсійна справа.

Присутні: студенти групи ік-191 Лелюх Ілля, Герасімова Вікторія, Люшненко Валерія, Вакарчук Катерина, Снєгова Анета та викладачі кафедри культурології, мистецтвознавства та філософіі культури ОНПУ ГФ - доцент Щокіна Олена Петрівна та доцент Овчаренко Тетяна Станіславівна.

Місце проведення: художня галерея, вул. Каманіна

Студентам було запропоновано проаналізувати результати своєї діяльності під час карантину, виявити можливості курсів і практичне застосування знаннь з цих курсів.

Також було запропоновано творче завдання - протягом 15 хвилин підготувати розповідь- презентацію однієї картини і провести міні-екскурсію, користуючись отриманними знаннями.

Результат заняття: студенти навчилися аналізувати художній твір, навчилися критично оцінювати недоліки та позитивні моменти у виступі своїх друзів, ознайомилися практично з технікою написання картин та специфікою проведення екскурсій в установах художнього напрямку.

Заняття відбувалося з урахуванням всіх засобів безпеки під час карантину.






12 переглядів
Недавние посты
Архив
bottom of page