top of page

Експериментуй, навчайся, створюй книги

На кафедрі культурології, мистецтвознавства та філософії культури розроблено навчально-методичний посібник спільно зі студентами.



Ми вже не раз писали про те, як навчальний процес для наших студентів перетворюється на захоплюючу творчість. Майбутні культурологи знімають власне кіно, роблять польові дослідження в міському просторі, а тепер ще й створюють спільно з викладачами кафедри видання.


Так, доцент кафедри Лада Прокопович разом зі студентами групи ІК-161 випустили навчально-методичний посібник, присвячений дослідженню казки в інтерпретативно-інформаційному полі культурних артефактів. «У виданні представлені результати науково-художнього експерименту, метою якого була спроба розглянути казки як культурні артефакти з усім їх варіативним різноманіттям, інтерпретативно-інформаційними можливостями та соціально-комунікативним потенціалом» - значиться в анотації посібника.


Видання рекомендовано вченою радою ОНПУ, рецензентами стали доктор наук, професор, завідувачка кафедрою культурології, мистецтвознавства та філософії культури Тамара Розова та доктор наук з соціальних комунікацій, доцент, професор кафедри інформаційної діяльності та медіа-комунікацій Олена Шевченко. Самі автори присвятили свою роботу 100-річчю Одеського національного політехнічного університету. Посібник знаходиться у вільному доступі за посиланням, тож кожен охочий може ознайомитися з результатами спільної дослідницької роботи студентів та доцента кафедри.



30 переглядів
Недавние посты
Архив
bottom of page